Edu4Install

Adviezen, Projecten en Trainingen Installatietechniek

Reviews

 

Datum: 30-4-2018
Naam: Paul Smorenburg

Functie: Hoofdredacteur Vakblad E&W Installatietechniek

Bedrijf:  Uneto-VNI

Review: Het vakblad E&W Installatietechniek heeft Oscar Nuijten enkele keren naar tevredenheid ingezet als auteur van sanitair-technische artikelen.

Datum: 1-5-2018
Naam: Leo Labega

Functie: Opleidingscoordinator HIT-W

Bedrijf:  Hogeschool Avansplus

Review: Oscar Nuijten verzorgt, naar tevredenheid van de deelnemers, voor de Post-HBO-opleiding HIT-W de vakken Fysica en Ontwerpen van Sanitaire installaties als (kern)docent, Daarnaast fungeert hij als coach en examinator bij het uitwerken van projecten. Ook heeft hij het lesprogramma voor deze bovengenoemde vorm gegeven en gemoderniseerd en is hij secretaris van de Examencommissie Techniek.


Datum: 18-5-2018

Naam: Rob Goutier
Functie: Certificatie-deskundige

Bedrijf: Kiwa Nederland BV

Review: Ik heb Oscar jaren geleden leren kennen bij het opstellen van de ISSO-Montagerichtlijn voor kunststof leidingsystemen. Onder zijn bezielende leiding is er een mooi document tot stand gekomen. Bij het samenstellen van het College van Deskundigen voor Centrale Verwarming heb ik Oscar gevraagd het voorzitterschap op zich te nemen en dat bleek een goede keuze. Zijn ervaring in de installatiewereld was een groot voordeel om tot een inhoudelijk goede beoordelingsrichtlijn voor CV- en vloerverwarmingsverdelers te komen. Ik hoop dan ook lang met hem samen te kunnen werken en van zijn ervaring gebruik te kunnen maken.


Datum: 20 mei 2018

Naam: Rob van der Heide
Functie: Architect

Bedrijf: Area Architecten

Review: Wij hebben Oscar ingeschakeld bij een beoordeling van de opgeleverde leidingwaterinstallatie van een appartementencomplex. Door herberekening van de installatie en metingen in de praktijk heeft Oscar een oordeel kunnen geven over de installatie. Zijn aanbevelingen hebben wij overgenomen en zijn nu tevreden met het eindresultaat.


Datum: 22 mei 2018

Naam: Anneli van Kleven
Functie: Corporate marketing & communicatie manager

Bedrijf: ISSO

Review: Oscar is een zeer bekwaam docent die met regelmaat trainingen en lezingen voor ISSO verzorgt. Hij is door zijn werk- en praktijkervaring zeer goed ingevoerd in de wereld van sanitaire technieken. Wij doen vaak een beroep op zijn expertise voor het ontwikkelen van technische kennis.